Mobax Е-Склад

Рамкови условия за корпоративни клиенти

ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ, РЕГИСТРАЦИЯ И ВЛИЗАНЕ В СИСТЕМАТА ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Програмата за корпоративни клиенти на Мобакс ООД важи само и единствено за юридически лица и фирми, с предоставени валидни данни съгласно българското законодателство.

За да има възможност да прави покупки или да провери за цена на едро, всеки корпоративен клиент трябва да е попълнил  „Запитване за регистрация“ за корпоративни клиенти.

С попълването и изпращането на Запитването за регистрация Вие се съгласявате с настоящите Рамкови условия за корпоративни клиенти и Общите условия на сайта mobax.eu, което също така означава, че давате съгласието си Мобакс ООД да обработва Вашите лични и/или фирмени данни за целите на по-нататъшно евентуално съвместно сътрудничество и възможността за извършване на онлайн поръчки по цени на едро.

След като изпратите Запитването за регистрация, наш сътрудник корпоративни клиенти ще се свърже с Вас по телефон и/или имейл за допълнителни уточнения и/или потвърждение на регистрацията. След като вече сте регистриран и са ви предоставени данни за достъп, Вие може да влезете в онлайн платформата за корпоративни клиенти на Мобакс ООД, а именно www.mobax.eu.

Приемайки общите условия, клиентът се съгласява да получава информационни и рекламни съобщения от Мобакс ООД. Всеки регистриран корпоративен клиент има право да се откаже от получаването на рекламни съобщения след първия получен имейл, като кликне на “Отписване от списъка”. Всеки регистриран потребител в секция „Корпоративни клиенти” има право и да поиска закриване на своя профил чрез изпращане на имейл в свободен текст до office@mobax.bg

Мобакс ООД си запазва правото на промени в цените за корпоративни клиенти на предлаганите стоки без изрично предварително уведомяване, както и да стартира или спира всякакви специални оферти или продажбени действия по всяко едно време.

Мобакс ООД си запазва правото да прекрати във всеки един момент предоставянето на услуги чрез изтриването на акаунта на даден потребител – корпоративен клиент, който по сериозен или постоянен начин нарушава разпоредбите на настоящите Рамкови условия за корпоративни клиенти и/или Общи условия на сайта www.mobax.eu, както и поради неактивност на даден акаунт за продължителен период.