Mobax Е-Склад

Доставка и плащане

При Поръчки над 100 лв. /с ДДС/ -  БЕЗПЛАТНА доставка, Под 99 лв./с ДДС/- 5 лв. Срок на доставка - в рамките на 1-2 работни дни.

 

Поръчки направени до 14:00 часа в работен ден се обработват на същия ден. Тези, които са направени след 14:00 часа в работен ден, се обработват на следващия работен ден.

 

За стоките, които не са в наличност, може да посочите e-mail и системата автоматично ще Ви извести, когато вече са в наличност.

 

Плащането на поръчката се извършва чрез наложен платеж ( означава наложен платеж по Закона за пощенските услуги ) на куриера т.е. клиентът заплаща поръчаното от www.mobax.eu на куриера , който му носи поръчката или в офисите на куриерската фирма . Възможно е и заплащане по банков път. Плащането се извършва само в български лева . Всички цени в сайта са с начислен ДДС.

Считано от 01.11.2018г. Спиди въвеждат добавка за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60лв. с ДДС за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис или Автомат в събота. Моля, да имате предвид, че става въпрос само за доставки в събота! Всички останали доставки ще продължават да се таксуват по същия начин, както до сега!
Моля да имате предвид, че ако не желаете да заплащате допълнителната такса от 3.60, може да посочите удобен за Вас офис или Автомат на Спиди, от където да си вземете пратката в събота! Всички клиенти, чиято пратка ще се изпраща в петък, ще получат поръчката си в събота и ще заплатят допълнителната такса, само при изричното им съгласие за това, в противен случай пратката ще бъде получена в понеделник!